Så er det påsketid igen og det betyder påskeæg i lange baner! Her har du en opskrift med fyld af dulce de leche. Jeg havde en dåse kondenseret mælk stående i min skuffe, som jo skulle bruges på et eller andet og hvorfor ikke i et påskeæg? Det smager fantastisk!

8 æg

Ingredienser

  • 150 g marcipan
  • 1 – 1 1/2 spsk dulce de leche
  • 150-200 g mørk chokolade
  • 50 g lys chokolade

Fremgangsmåde

Del marcipanen i 8 stykker og tril dem til kugler. Skær kuglerne midt over og lav fordybninger i begge halvdele. Kom karamellen i en sprøjtepose eller frostpose. Klip et lille hul i posen og sprøjt karamellen i fordybningerne. Sæt de to halvdele sammen og saml marcipanen. Tril nu kuglerne forsigtigt til æg.

Smelt den mørke chokolade over vandbad og overtræk æggene. Lad chokoladen størkne. Smelt så den lyse chokolade og fyld den i et cornette og klip et lille hul. Sprøjt striber ud på æggene.