Disse æg er fantastisk smukke! Marcipanen får den skønneste rød-lilla farve. Og smagen er ikke til at tage fejl af! Mums!

Du kan bruge de fleste slags bær til disse æg. Måske du skal justere lidt på sukkeret, hvis dine bær er meget sure. Men husk, marcipanen er sød i sig selv 

10 æg

Ingredienser

  • 80 g hindbær
  • 1 spsk sukker
  • En smule vand
  • 125 g marcipan
  • 150-200 g mørk chokolade
  • Frysetørrede hindbær til pynt

Fremgangsmåde

Kog hindbær, sukker og vand lidt ind. Kom massen i en sigte over en skål og rør rundt så pureen kommer ned i skålen, så du undgår kernerne i dine påskeæg. Kom marcipanen op i skålen med pureen og ælt det godt sammen. Form 8 æg af massen.

Smelt chokoladen over vandbad og overtræk æggene. Pynt dem med frysetørrede hindbær inden chokoladen størkner.