Kærligheden til Kager

Bag bloggen

Hej og velkommen til Mostly Cakes!

Siden handler mest om kager, sjovt nok. Jeg er vild med at bage og lave desserter. Det er bare enormt tilfredsstillende at kreere noget smukt og velsmagende til glæde for familie og venner.

Mit mål med Mostlycakes.dk er at lave en blog fyldt med velsmagende kager, desserter, konfekt og så meget andet. Jeg vil gerne inspirere dig med mine kager, hvis du en dag skulle stå og være i tvivl om, hvad eftermiddagens eller aftenens kage skal bestå af.

En kage skal først og fremmest smage godt. Det gælder også evt. pynt, der kommes på. Derfor holder jeg mig til marcipan, god chokolade og i det hele taget kvalitetsprodukter. Det er ikke sværere at arbejde med kvalitetsprodukter end med de mindre velsmagende sukkermareridtsprodukter. Ja, der kunne du nok godt høre min holdning til fondant 😉

Privat bor jeg sammen med min mand, vores datter og søn. Jeg er uddannet cand.mag. i engelsk og historie og arbejder til daglig som gymnasielærer. 
Vi har boet 1 års tid i Sydney, hvilket du også vil kunne se i teksterne til nogle af de ældre opskrifter.

Jeg håber, du finder lidt inspiration til at forsøde din hverdag her på min side. Skulle du have et spørgsmål eller en kommentar til en opskrift, så skriv endelig en kommentar under opskriften eller brug Messengerlogoet i venstreside af skærmbilledet, så vender jeg tilbage med svar. Du kan også finde mig på Facebook og Instagram.

God bagelyst!