Mostly

Hindbærdessert m. Hytteost

Udskriv | Udskriv uden billede

18. aug 2013

Hindbærhytteost

I forgårs afprøvede jeg en ny dessertopskrift med hindbær og hytteost. Den er lidt ligesom en fromage, bare lidt blødere i det. Du skal dog være vild med hytteost for at kunne nyde denne dessert, eller også kan du bare justere mængden så det passer bedre til din smag. Heldigvis lavede jeg kun halv portion da min forlovede ikke var så vild med det.

Opskriften er fra Karolines Køkken. De dekorerer den med bellis (da de kan spises), men desværre kunne jeg ikke lige finde nogen.

4 personer

Ingredienser

  • 250 g friske hindbær
  • 8 spsk sukker
  • 2 1/4 dl piskefløde
  • 450 g hytteost 4%

Pynt

  • Friske hindbær
  • Bellis (eller andre spiselige blomster)

Fremgangsmåde

Mos hindbærerne og rør dem sammen med sukker. Pisk fløden stiv og vend det i hindbærerne sammen med hytteosten. Dæk skålen med husholdningsfilm og sæt den i køleskabet i ca. 30 minutter.

Server i små skåle og dekorer med hindbær og bellis.

Hindbærhytteost Hindbærhytteost Hindbærhytteost

Skriv din kommentar

Formatterings vejledning

×

Du kan bruge textile markup til at formatere din kommentar

Du skriver Du ser
tekst *fed* tekst fed
tekst _kursiv_ tekst kursiv
tekst +understreget+ tekst understreget
"Google":http://google.com Google

Svar venligst på følgende spørgsmål.