Mostly

Banan Pancakes

Udskriv | Udskriv uden billede

15. sep 2013

Banan Pancakes

Søndag morgen havde jeg virkelig lyst til pandekager, men der var ikke lige noget i køleskabet til de pandekager, jeg plejer at lave. Så kom jeg i tanke om nogle “bananfritter” min veninde havde lagt et billede af på Facebook. Jeg blev enig med mig selv om at lave min egen slags og det blev så til disse banan pancakes: en tyk pandekage, der smager lidt af banankage – især hvis man spiser den med nutella.

ca. 16 stk.

Ingredienser

  • 1 æg
  • 2 modne bananer, mosede
  • 1 tsk vaniljeekstrakt/essens
  • 1/2 tsk kanel
  • 1/4 tsk salt
  • 2 spsk mandelmel
  • 1/2 dl rugmel
  • 2 1/2 dl self-raising mel (eller bare hvedemel og lidt bagepulver)
  • 2 dl mælk

Fremgangsmåde

Pisk ægget og tilsæt bananerne, vanilje, kanel, salt, mandelmel, rugmel og mel. Tilsæt mælken under sammenrøringen lidt efter lidt.

Varm en pande op – evt. med lidt olie på, hvis du ikke stoler helt på din pande. Lav tre små pandekager på panden og lad dem stege i ca. 1 min. på hver side (vend når der kommer luftbobler på oversiden).

Hold de færdige pandekager varme i ovnen eller under et stykke stanniol på et fad, mens resten bliver til.

Server med nutella, sirup, marmelade, sukker eller ligefrem is.

Banan Pancakes Banan Pancakes Banan Pancakes Banan Pancakes Banan Pancakes Banan Pancakes

Skriv din kommentar

Formatterings vejledning

×

Du kan bruge textile markup til at formatere din kommentar

Du skriver Du ser
tekst *fed* tekst fed
tekst _kursiv_ tekst kursiv
tekst +understreget+ tekst understreget
"Google":http://google.com Google

Svar venligst på følgende spørgsmål.