Mostly

Lemonade Scones

Udskriv | Udskriv uden billede

26. sep 2013

Lemonade Scones

Jeg sad og kiggede efter opskrifter på forskellige lemonader og så faldt jeg over denne opskrift på lemonade scones hos Australian Women’s Weekly og dem blev jeg da nødt til at prøve. De smager rigtig godt og friskt, ikke som mange andre sconeopskrifter, som jeg har prøvet gennem årene. Så jeg lavede en omgang high tea herhjemme på sådan en helt almindelig torsdag.

12 scones

Ingredienser

  • 2,3 dl lemonade
  • 2,3 dl fløde
  • 7 dl self-raising mel
  • 1 knsp salt
  • Hvedemel til drys
  • Servering: Flødeskum og marmelade

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader.

Bland alle ingredienserne let sammen i en skål. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den let sammen. Dejen skal ikke være helt tør og der må ikke æltes for meget mel ind i den.

Rul ud eller form dejen til en rektangel på 3 cm højde. Udstik scones med en 5 cm sconesudstikker eller bare et lille glas. Placer dem på en meldrysset bageplade med bagepapir. Pensl dem med mælk. Bag dem i 15-20 minutter, eller til de er gyldne på toppen.

Lad dem afkøle på en rist. Jeg dryssede lidt flormelis over dem og servede dem med hindbærmarmelade og blødt flødeskum.

Lemonade Scones Lemonade Scones Lemonade Scones Lemonade Scones Lemonade Scones Lemonade Scones Lemonade Scones Lemonade Scones

Skriv din kommentar

Formatterings vejledning

×

Du kan bruge textile markup til at formatere din kommentar

Du skriver Du ser
tekst *fed* tekst fed
tekst _kursiv_ tekst kursiv
tekst +understreget+ tekst understreget
"Google":http://google.com Google

Svar venligst på følgende spørgsmål.