Mostly

Hindbærlemonade

Udskriv | Udskriv uden billede

26. sep 2013

Hindbærlemonade

Jeg elsker hindbær! Så hvorfor ikke lave en lemonade på dem? Denne lemonade smager lidt a iste. Den er ikke for sød eller sur. Du kan sagtens servere den til mad.

Du kan vælge at bruge friske eller frosne hindbær. Hvis de er frosne, lad dem da tø langsomt op og husk at bruge den saft, der løber fra.

1 liter

Ingredienser

  • 300 g hindbær
  • 1 liter vand
  • 1 spsk honning
  • 0,5 dl sirup
  • 1 citron, saften herfra

Fremgangsmåde

Hæld hindbærrerne i en gryde og tilsæt vand, honning, sirup og citronsaft. Bring det i kog og lad det simre over lav varme i 20 minutter.

Tag gryden af varmen og lad det trække i 1 time.

Sæt en si over en skål og hæld lemonaden gennem den. Lad bærrerne dryppe af uden at presse dem. Smid bærrerne ud (der er ikke mere smag i dem).

Hæld den afkølede lemonade i en kande eller flaske og sæt den på køl.

Server afkølet eller over isterninger.

Hindbærlemonade Hindbærlemonade Hindbærlemonade Hindbærlemonade Hindbærlemonade

Skriv din kommentar

Formatterings vejledning

×

Du kan bruge textile markup til at formatere din kommentar

Du skriver Du ser
tekst *fed* tekst fed
tekst _kursiv_ tekst kursiv
tekst +understreget+ tekst understreget
"Google":http://google.com Google

Svar venligst på følgende spørgsmål.