Mostly

Bananmuffins med Chokolade og Mandler

Udskriv | Udskriv uden billede

9. jan 2015

Bananmuffins

Mmm, banan og chokolade! Dét er guf! Og så giver bananen sådan en lækker svampet konsistens til kage. Nemme og hurtige at bikse sammen. Sådan nogle skal der også være plads til.

Opskriften kommer fra Anne au Chocolat. Hun bruger valnødder, hvor jeg har valgt at bruge mandler. Jeg er ikke overbegejstret for valnødder i kager (nej, heller ikke i brownies – syndigt, I know) og så havde jeg tilfældigvis nogle smuttede, hakkede mandler tilovers, som bare stod og ventede på at blive brugt.

10 stk.

Ingredienser

  • 125 g blødt smør
  • 125 g sukker
  • 2 æg
  • 125 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 modne bananer
  • 75 g mørk chokolade, hakket
  • 25 g mandler, hakkede og evt. smuttede

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 180 grader. Kom 10 muffinpapirforme i en metal form.

Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt et æg ad gangen og pisk godt imellem hvert æg.

Bland mel og bagepulver i en anden skål. Sigt blandingen i dejen og vend det rundt.

Mos bananerne og vend dem i sammen med chokoladen og mandlerne. Fordel dejen i de 10 muffinsforme.

Bag dem midt i ovnen i ca. 20 minutter. Lad dem afkøle på en rist.

Bananmuffins Bananmuffins Bananmuffins Bananmuffins

Skriv din kommentar

Formatterings vejledning

×

Du kan bruge textile markup til at formatere din kommentar

Du skriver Du ser
tekst *fed* tekst fed
tekst _kursiv_ tekst kursiv
tekst +understreget+ tekst understreget
"Google":http://google.com Google

Svar venligst på følgende spørgsmål.