Mostly

Påskeæg med Hindbærmarcipan

Udskriv | Udskriv uden billede

31. mar 2015

Påske taybær

Disse æg er fantastisk smukke! Marcipanen får den skønneste rød-lilla farve. Og smagen er ikke til at tage fejl af! Mums!

Du kan bruge de fleste slags bær til disse æg. Måske du skal justere lidt på sukkeret, hvis dine bær er meget sure. Men husk, marcipanen er sød i sig selv

10 æg

Ingredienser

  • 80 g hindbær
  • 1 spsk sukker
  • En smule vand
  • 125 g marcipan
  • 150-200 g mørk chokolade
  • Frysetørrede hindbær til pynt

Fremgangsmåde

Kog hindbær, sukker og vand lidt ind. Kom massen i en sigte over en skål og rør rundt så pureen kommer ned i skålen, så du undgår kernerne i dine påskeæg. Kom marcipanen op i skålen med pureen og ælt det godt sammen. Form 8 æg af massen.

Smelt chokoladen over vandbad og overtræk æggene. Pynt dem med frysetørrede hindbær inden chokoladen størkner.

Påske taybær Påske taybær

Skriv din kommentar

Formatterings vejledning

×

Du kan bruge textile markup til at formatere din kommentar

Du skriver Du ser
tekst *fed* tekst fed
tekst _kursiv_ tekst kursiv
tekst +understreget+ tekst understreget
"Google":http://google.com Google

Svar venligst på følgende spørgsmål.