Mostly

Påskeæg med Nougatkrokant

Udskriv | Udskriv uden billede

31. mar 2015

Nougatkrokant

Marcipanæg med hasselnødder, nougat og sukker. Simpelt og lækkert!

Opskriften er fra Odense Marcipan. På deres hjemmeside finder du masser af andre lækre opskrifter på påskeæg og meget andet.

8 æg

Ingredienser

  • 12 g hasselnøddekerner
  • 12 g sukker
  • 12 g nougat
  • 125 g marcipan
  • 150-200 g mørk chokolade
  • Pynt: overskydende nougatkrokant

Fremgangsmåde

Kom hasselnødder og sukker på en lille pande og smelt sukkeret til det er gyldent. Kom nougaten på panden og lad det smelte ind i karamellen. Hæld massen ud på et stykke bagepapir og lad den køle helt af.

Form 8 kugler af marcipanen. Skær hver kugle over og lav fordybninger i begge halvdele.

Hak den kolde krokant i mindre stykker og fyld det i fordybningerne. Gem lidt krokant til pynt. Sæt halvdelene sammen og form forsigtigt 8 æg.

Smelt chokoladen over vandbad og overtræk æggene. Pynt æggene med finthakket krokant.

Nougatkrokant Nougatkrokant

Skriv din kommentar

Formatterings vejledning

×

Du kan bruge textile markup til at formatere din kommentar

Du skriver Du ser
tekst *fed* tekst fed
tekst _kursiv_ tekst kursiv
tekst +understreget+ tekst understreget
"Google":http://google.com Google

Svar venligst på følgende spørgsmål.