Mostly

Påskeæg med Hvid Chokolade og Citron

Udskriv | Udskriv uden billede

31. mar 2015

Påske hvid chokolade citron

Endnu en opskrift fra Odense Marcipan, hvor marcipanen blandes med hvid chokolade og citronskal.

10 æg

Ingredienser

  • 100 g hvid chokolade
  • 125 g marcipan
  • skal af 1/4 øko citron
  • 150-200 g mørk chokolade
  • Pynt: hvid chokolade

Fremgangsmåde

Smelt den hvide chokolade over vandbad. Riv marcipanen og citronskallen i chokoladen og rør det godt sammen. Sæt evt. blandingen i køleskabet, hvis den er for blød til at forme til æg.

Smelt den mørke chokolade over vandbad. Form 8 æg og overtræk dem. Lad chokoladen størkne og pynt dem så med smeltet hvid chokolade.

Påske hvid chokolade citron Påske hvid chokolade citron

Skriv din kommentar

Formatterings vejledning

×

Du kan bruge textile markup til at formatere din kommentar

Du skriver Du ser
tekst *fed* tekst fed
tekst _kursiv_ tekst kursiv
tekst +understreget+ tekst understreget
"Google":http://google.com Google

Svar venligst på følgende spørgsmål.