Mostly

Ricotta Pandekager

Udskriv | Udskriv uden billede

4. jul 2013

Ricotta Pandekager II

Vi prøvede de her pandekager første gang på min fødselsdag i år. Opskriften er fra Nutella. Jeg har dog aldrig lavet jordbærsaucen, da jeg synes, det er lidt synd at koge friske jordbær. De er perfekte til et brunchbord, da de er lettere end almindelig tykke pandekager.

Ingredienser

  • 250 g light ricotta
  • 1,2 dl mælk
  • 3 æg, delt
  • 110 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • Salt
  • Jordbær
  • Nutella eller chokoladesauce

Fremgangsmåde

Bland ricotta, æggeblommer og mælk. Sigt mel, bagepulver og salt i. Rør dejen til den er glat.
Pisk æggehviderne i en anden skål til toppe opstår og vend hviderne i dejen.
Kom lidt olie på en pande (hvis nødvendigt, afhænger af panden). Lav pandekager af 2 spsk dej per pandekage. Steg i ca 1 minut på hver side til den er gylden.

Server med friske jordbær og evt. Nutella eller chokoladesauce.

Ricotta Pandekager I Ricotta Pandekager III

Skriv din kommentar

Formatterings vejledning

×

Du kan bruge textile markup til at formatere din kommentar

Du skriver Du ser
tekst *fed* tekst fed
tekst _kursiv_ tekst kursiv
tekst +understreget+ tekst understreget
"Google":http://google.com Google

Svar venligst på følgende spørgsmål.