Mostly

Blåbærmuffins med Hvid Hvede og Græsk Yoghurt

Udskriv | Udskriv uden billede

4. okt 2015

Blåbærmuffins

Min mormor forsyner os i øjeblikket med store mængder af blåbær. Og hvad er mere oplagt end blåbærmuffins? De er lækre og luftige. Søde med det syrlige fra blåbærerne.

12 mindre muffins eller 9 lidt større

Ingredienser

  • 100 g hvid hvede
  • 1 spsk maizena
  • 1 1/2 tsk bagepulver
  • 100 g blåbær
  • 1 æg
  • 110 g græsk yoghurt
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 0,5 dl olie
  • 100 g sukker

Pynt

  • Perlesukker eller alm. sukker

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 175 grader. Kom papirforme i en muffinform og sæt den til side.

Sigt mel, maizena og bagepulver i en lille skål. Vend blåbærerne i melblandingen. Sæt til side.

I en større skål piskes æg, yoghurt og vanilje godt sammen. Tilsæt olie og sukker og pisk godt. Vend melblandingen forsigtigt i. Bland kun til det netop er ensartet for at sikre en luftig muffin.

Fyld muffinsformene 3/4 op og drys med sukker.

Bag i 25-30 minutter eller til en kødnål kommer ud ren.

Blåbærmuffins Blåbærmuffins

Skriv din kommentar

Formatterings vejledning

×

Du kan bruge textile markup til at formatere din kommentar

Du skriver Du ser
tekst *fed* tekst fed
tekst _kursiv_ tekst kursiv
tekst +understreget+ tekst understreget
"Google":http://google.com Google

Svar venligst på følgende spørgsmål.