Mostly

Pandekager m. kærnemælk

Udskriv | Udskriv uden billede

5. jul 2013

Pandekage

Mmm, pandekager med is, syltetøj, sirup, sukker, banan/chokosauce etc. etc. Er der noget bedre end at lave en stor stak pandekager (som denne opskrift vil give dig) og spise dem som aftensmad? Elskede det som barn og elsker det stadig.

Ingredienser

ca. 25 stk.

  • 400 g hvedemel
  • 1 L kærnemælk
  • 3 æg
  • 2-3 tsk. vaniljesukker
  • 3 dl mælk
  • 25 g smør, smeltet

Fremgangsmåde

Kom mel i en stor skål og tilsæt kærnemælk lidt efter lidt, så du får rørt klumperne ud. Tilsæt et æg ad gangen og rør godt. Tilsæt vaniljesukker. Tilsæt de 3 dl mælk, så skulle dejen gerne have den rette konsistens – dejlig lind – ellers tilsæt lidt mere mælk. Tilsæt tilsidst den smeltede smør og sæt dejen i køleskabet i ca. 30 minutter.

Tag dejen ud og rør rundt. Bag så løs. Læg de færdige pandekager på et fad og dæk med stanniol for at holde dem varme.

Guf løs!

Pandekage Pandekage

Skriv din kommentar

Formatterings vejledning

×

Du kan bruge textile markup til at formatere din kommentar

Du skriver Du ser
tekst *fed* tekst fed
tekst _kursiv_ tekst kursiv
tekst +understreget+ tekst understreget
"Google":http://google.com Google

Svar venligst på følgende spørgsmål.