Mostly

Red Velvet Cupcakes

Udskriv | Udskriv uden billede

5. jul 2013

Red Velvet Cupcake

De var en stor succes hos manden – og hos mig. En lækker svampet chokoladecupcake med cream cheese frosting. Mmm! Opskriften er fra Carrot Top Mom.

Jeg undlod den røde farve. Jeg så ikke rigtig nødvendigheden.

24 store eller 30 medium.

Ingredienser

  • 280 g mel
  • 60 g usødet kakaopulver
  • 1 tsk natron
  • 1/2 tsk salt
  • 225 g smør, stuetemperatur
  • 450 g sukker
  • 4 æg
  • 2,3 dl creme fraiche
  • 1 dl kærnemælk
  • 0,29 dl rød frugtfarve
  • 4 tsk vaniljeekstrakt

Frosting:
Lav 1 1/2 gang hvis man vil have “højt” frosting.

  • 226 g kold flødeost
  • 0,59 dl koldt smør
  • 2 spsk creme fraiche
  • 2 tsk vaniljeekstrakt
  • 453 g flormelis

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 175 grader.

Bland mel, kakaopulver, natron og salt. Sæt til side.

Bland smør og sukker i en stor skål på medium hastighed indtil let og luftigt. Tilsæt æggene, et ad gangen. Tilsæt creme fraiche, mælk, frugtfarve og vanilje. Tilsæt gradvist melblandingen ved lav hastighed til det netop er blandet. Dejen må ikke overblandes!

Fyld muffinsforme 3/4 op. Bages i 18-22 min. Tjek om de er færdige med et træspyd. Tag dem forsigtigt ud af ovnen – de kan kollapse. Stil formen på en rist og afkøl cupcakesne helt i formen.

Frosting: Bland flødeost, smør, creme fraiche og vanilje til det er let og luftigt. Tilsæt flormelis gradvist. Når det er blandet helt, skruer du op på høj hastighed og kører det i ca. 5 min. Sæt frostingen i køleskabet i min. 20 minutter før du dekorerer dine cupcakes.

Skriv din kommentar

Formatterings vejledning

×

Du kan bruge textile markup til at formatere din kommentar

Du skriver Du ser
tekst *fed* tekst fed
tekst _kursiv_ tekst kursiv
tekst +understreget+ tekst understreget
"Google":http://google.com Google

Svar venligst på følgende spørgsmål.