Mostly

Jordbær Cupcakes m. Jordbærfrosting

Udskriv | Udskriv uden billede

6. jul 2013

Jordbær Cupcakes

Her har vi jordbær-med-jordbær-på cupcakes. De er ret søde, men rigtig gode – og så kan de laves hele året, da de er lavet med frosne jordbær. De ville dog helt sikkert ikke blive dårligere af at blive lavet med friske jordbær.

Opskriften er fundet på Annettes Kager. Den er fra Agnes Cupcakes.

Der bliver lidt meget frosting.. Jeg ved ikke lige, hvor meget de bruger hos Agnes Cupcakes, men hvis jeg laver dem igen, vil jeg nok forsøge at skære lidt ned på frostingingredienserne.

8-12 stk.

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 1/2 dl sødmælk (jeg brugte nu bare minimælk)
  • 2 æg
  • 125 g mel
  • 1/2 tsk salt
  • 1 vaniljestang, kornene
  • 125 g rørsukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g frosne jordbær, skåret i små stykker

Frosting

  • 250 g flormelis
  • 250 g smør, stuetemperatur
  • 1 vaniljestang, kornene
  • 100 g frosne jordbær, blendet flydende
  • Lidt citronsaft

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader. Sæt papirforme i en metalform.

Smelt smørret og rør mælken heri. Tilsæt et æg ad gangen og pisk godt efter hvert æg. I en ren skål blandes mel, salt, vaniljekorn, sukker og bagepulver. Hæld æggemassen i melblandingen lidt ad gangen og rør godt. Rør indtil dejen er glat. Vend jordbærstykkerne i.

Fyld formene 3/4 op og bag kagerne i 15-20 min. Lad kagerne afkøle på rist.

Frosting: Pisk alle ingredienserne i en køkkenmaskine til frostingen er let og luftig.

Dekorer dine cupcakes som du ønsker. Mine blev en slags butterfly.

Skriv din kommentar

Formatterings vejledning

×

Du kan bruge textile markup til at formatere din kommentar

Du skriver Du ser
tekst *fed* tekst fed
tekst _kursiv_ tekst kursiv
tekst +understreget+ tekst understreget
"Google":http://google.com Google

Svar venligst på følgende spørgsmål.