Mostly

Juleguf: Havregrynskugler

Udskriv | Udskriv uden billede

6. jul 2013

Havregrynskugler

Jeg har lavet disse havregrynskugler, siden jeg som barn så opskriften i et af mine Anders And blade.

Ingredienser

  • 75 g havregryn
  • 75 g sukker
  • 75 g kokosmel
  • 5 spsk kakao
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 pasteuriseret æg
  • 3 spsk blødt smør

Fremgangsmåde

Tag først 1/3 af kokosmelet fra. Rør derefter alle ingredienserne sammen i en skål. Tril massen til små kugler og rul dem i resten af kokosmelet. Kuglerne sættes i køleskabet til, de skal bruges.

Enkelt og lækkert!

Skriv din kommentar

Formatterings vejledning

×

Du kan bruge textile markup til at formatere din kommentar

Du skriver Du ser
tekst *fed* tekst fed
tekst _kursiv_ tekst kursiv
tekst +understreget+ tekst understreget
"Google":http://google.com Google

Svar venligst på følgende spørgsmål.