Mostly

Kokosmakroner

Udskriv | Udskriv uden billede

10. jul 2013

Kokosmakron

Vi gik forbi kage-gangen i supermarkedet i dag og så nogle kokosmakroner. Min forlovedes kommentar var: “Men kan du ikke bage sådan nogen?” Det kan jeg da Opskriften er fra Karolines Køkken. De er så nemme, at det næsten gør ondt. Røre, bage og vupti, du har sprøde kokosmakroner.

ca. 30 stk

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 250 g kokosmel
  • 250 g sukker
  • Korn af 1 vaniljestang (jeg brugte vaniljeessens)
  • 4 æggehvider

Pynt

  • ca. 125 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader.

Læg smør i en gryde og smelt det sammen med de øvrige ingredienser. Rør blandingen godt sammen ved svag varme – ca. 4 min.

Placer kokostoppe på bagepapir med to teskeer. Karolines opskrift siger, at der bliver ca. 50 stk, men jeg fik 30 stk ud af det: jeg synes, de skal have en vis størrelse.

Bag kokosmakronerne midt i ovnen i ca. 12 min.

Glid kokosmakronerne og bagepapir over på en rist. Smelt chokoladen over vandbad og dyp kokosmakronernes bund i chokoladen. Sæt dem tilbage på bagepapiret til tørring.

Kokosmakron Kokosmakron VI Kokosmakron Kokosmakron Kokosmakron

Skriv din kommentar

Formatterings vejledning

×

Du kan bruge textile markup til at formatere din kommentar

Du skriver Du ser
tekst *fed* tekst fed
tekst _kursiv_ tekst kursiv
tekst +understreget+ tekst understreget
"Google":http://google.com Google

Svar venligst på følgende spørgsmål.