Mostly

Om Bloggeren

Hej og velkommen til MostlyCakes!

Siden handler mest om kager, sjovt nok Jeg er vild med at bage og lave desserter. Det er bare enormt tilfredsstillende at kreere noget smukt og velsmagende til glæde for familie og venner.

Mit mål med MostlyCakes er at lave en blog fyldt med velsmagende kager, desserter, konfekt, mad og så meget andet. Jeg vil gerne inspirere dig med mine kager, hvis du en dag skulle stå og være i tvivl om, hvad eftermiddagens/aftenens kage eller aftensmaden skal bestå af – og det kender vi jo alle sammen på nærmest daglig basis.

For mig er formålet med en kage, at den skal smage godt, inkl. pynten. Derfor holder jeg mig til marcipan, god chokolade og i det hele taget kvalitetsprodukter. Det er ikke sværere at arbejde med kvalitetsprodukter end med de mindre velsmagende sukkermareridtsprodukter.

Privat bor jeg sammen med min mand Morten og min datter Ella og er uddannet cand.mag. i engelsk og historie. Til daglig arbejder jeg som gymnasielærer.
Vi har boet 1 års tid i Sydney, hvilket du også vil kunne se på nogle af opskrifterne.

Jeg håber, du finder lidt inspiration til at forsøde hverdagen her på min side. Skulle du have et spørgsmål eller en kommentar til en opskrift, så skriv endelig en kommentar under opskriften, så vender jeg tilbage med svar Du kan også finde mig på Facebook, Instagram og BlogLovin.

Merete.

Min inspiration kommer bl.a. fra: